אופן ההכנה:
מחממים תנור ל170 מעלות.
לקישוט הלבבות של הרולדה – בקערה מערבבים את כל המרכיבים יחד עד לקבלת צבע אדום בוהק ומעבירים לשק זילוף.
בתבנית מניחים דף מצוייר בלבבות (ידני או להוריד מגוגל), עליו מניחים נייר אפייה ומזלפים לבבות.
מכניסים לתנור למשך 4 דק׳ בדיוק ומוציאים לצינון.
בקערה של המיקסר עם וו הקצפה מקציפים חלבונים, סוכר עד לקבלת מרנג חזק ויציב.
מוסיפים חלמונים ומקפלים בעדינות בעזרת לקקן.
מנפים קמח וקורנפלור ומקפלים עד להטמעה.
מוסיפים חמאה מומסת ומאחדים בעזרת לקקן.
את התערובת שופכים בזהירות על הלבבות, משטחים היטב ובגובה אחיד.
מכניסים לתנור למשך 12/14 דק׳.
מוציאים מהתנור, מיד מעבירים למגבת יחד עם הנייר אפייה ומגלגלים לרולדה.
מניחים לרולדה לנוח בצורה הזאת במשך 30 דק׳ ועד צינון מלא.
במקביל נשטוף ונחתוך את התותים (שמרו את היפים בצד) ונכין קצפת.
מקציפים שמנת מתוקה, אבקת סוכר עד לקבלת קצפת רכה, מוסיפים פודינג ומקציפים לקצפת יציבה.
מעבירים חמישית מהקצפת לשק זילוף ומכניסים למקרר עד לשימוש.
פותחים את הרולדה, מורחים קצפת בעדינות, מפזרים קוביות תותים בנדיבות ומגלגלים לרולדה חזרה.
מעבירים למגש בו אנו נשמור את הרולדה במקרר ועליו נבצע את העיצוב הסופי.
מזלפים באופן חופשי את הקצפת על הרולדה, מניחים רבעים של תותים והרולדה מוכנה!
תהנו 🤍❤️🤍
המתכון והסרטון נאפו באהבה יחד עם תומר אומנסקי
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד עוגות קלות וטעימות? כל מתכוני העוגות שלי מחכים לכם ממש פה.