צפיות: 1319

רולדה לבבות עם קצפת ותותים

עוגת רולדה מפנקת של מלכת הלבבות עם קפצת ותותים. מושלמת לאירוח, חגים או להכין למישהו מיוחד שממש שאוהבים ❤️🤍
עוגת רולדה של מלכת הלבבות

עוגת רולדה מפנקת עם עיטורי לבבות, קפצת ותותים. מושלמת לאירוח, חגים או להכין למישהו מיוחד שממש שאוהבים ❤️🤍

מתכון לעוגת רולדה של מלכת הלבבות עם קצפת ותותים

מצרכים:

לקישוט הלבבות:
חלבון ביצה M
40 גרם קמח לבן
40 גרם סוכר לבן
20 גרם חמאה ממומסת
½ כפית צבע מאכל ג׳ל אדום

לרולדה:
5 חלבוני ביצה M
100 גרם סוכר לבן
5 חלמוני ביצה M
70 גרם קמח לבן
30 גרם קורנפלור
50 גרם חמאה ממומסת

לקצפת:
500 מ״ל שמנת מתוקה 38%
3 כפות אבקת סוכר
3 כפות פודינג וניל

למילוי וקישוט:
חצי ק״ג תות שדה

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל170 מעלות.
לקישוט הלבבות של הרולדה – בקערה מערבבים את כל המרכיבים יחד עד לקבלת צבע אדום בוהק ומעבירים לשק זילוף.
בתבנית מניחים דף מצוייר בלבבות (ידני או להוריד מגוגל), עליו מניחים נייר אפייה ומזלפים לבבות.
מכניסים לתנור למשך 4 דק׳ בדיוק ומוציאים לצינון.
בקערה של המיקסר עם וו הקצפה מקציפים חלבונים, סוכר עד לקבלת מרנג חזק ויציב.
מוסיפים חלמונים ומקפלים בעדינות בעזרת לקקן.
מנפים קמח וקורנפלור ומקפלים עד להטמעה.
מוסיפים חמאה מומסת ומאחדים בעזרת לקקן.
את התערובת שופכים בזהירות על הלבבות, משטחים היטב ובגובה אחיד.
מכניסים לתנור למשך 12/14 דק׳.
מוציאים מהתנור, מיד מעבירים למגבת יחד עם הנייר אפייה ומגלגלים לרולדה.
מניחים לרולדה לנוח בצורה הזאת במשך 30 דק׳ ועד צינון מלא.
במקביל נשטוף ונחתוך את התותים (שמרו את היפים בצד) ונכין קצפת.
מקציפים שמנת מתוקה, אבקת סוכר עד לקבלת קצפת רכה, מוסיפים פודינג ומקציפים לקצפת יציבה.
מעבירים חמישית מהקצפת לשק זילוף ומכניסים למקרר עד לשימוש.
פותחים את הרולדה, מורחים קצפת בעדינות, מפזרים קוביות תותים בנדיבות ומגלגלים לרולדה חזרה.
מעבירים למגש בו אנו נשמור את הרולדה במקרר ועליו נבצע את העיצוב הסופי.
מזלפים באופן חופשי את הקצפת על הרולדה, מניחים רבעים של תותים והרולדה מוכנה!
תהנו 🤍❤️🤍

המתכון והסרטון נאפו באהבה יחד עם תומר אומנסקי

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

מחפשים עוד עוגות קלות וטעימות? כל מתכוני העוגות שלי מחכים לכם ממש פה.

מה בא לכם לבשל?

דילוג לתוכן