אופן ההכנה:
משמנים בנדיבות תבנית בקוטר 20 ס״מ בחמאה.
בקערה מערבבים את הביצים, חלמונים, סוכר ושמנת, ולאחר מכן מוסיפים קורנפלור ומטמיעים בעזרת מטרפה.
בקלחת מערבבים את הוניל, חלב, סוכר ומביאים לרתיחה.
מיד, שופכים ב-3 פעימות תוך כדי ערבוב עם מטרפה את החלב מהקלחת לקערה עם הביצים.
מסננים את תכולת הקערה חזרה לקלחת ומבשלים על אש נמוכה תוך כדי ערבוב עם מטרפה ללא הפסקה.
ברגע שמתקבל מרקם סמיך ואנו רואים שישנם בועות כבדות במסה, מוסיפים את החמאה ומטמיעים.
מיד יוצקים את המסה לתבנית המשומנת חמאה.
מכניסים את התבנית למקפיא למשך שעתיים.
במקביל מחממים תנור ל-180 מעלות טורבו.
מכניסים את התבנית לתנור למשך כ-45 דק׳ ועד לקבלת צבע שחום עמוק בחלק העליון של הפלאן.
מוציאים מהתנור לצינון של 30 דק׳ ומיד מכניסים למקרר למשך הלילה (מינימום 6 שעות).
בעזרת פלטה קטנה מפרידים את הפלאן מהתבנית בקלות, הופכים בעזרת 2 צלחות ומוכן!
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון הזה לפלאן, עוד מתכונים מתוקים שווים מחכים לכם ולכן ממש פה!