מצרכים:
לבסיס עוגת כריות:
250 גרם כריות נוגט
50 גרם חמאה
למילוי העוגה:
450 גרם גבינת שמנת 25% או יותר
500 מ״ל שמנת להקצפה 38%
40 גרם אינסטנט פודינג וניל
100 גרם כריות נוגט
לציפוי:
150 גרם כריות נוגט
150 גרם כריות בלאק (טעם וניל)
אופן ההכנה:
טוחנים את הכריות והחמאה יחד, ברגע שמקבלים פירורים אחידים מפזרים במגש עגול קוטר 24 ומהדקים היטב בעזרת כוס.
מכניסים את הבסיס למקרר עד לשימוש.
בקערה מקציפים יחד את כל המרכיבים של המילוי עד לקבלת מסה אחידה.
מורחים חצי מכמות המילוי במגש ומעל מסדרים שכבה צפופה של כריות נוגט, מורחים את המילוי שנותר על הכריות, מיישרים ככל האפשר ומתחילים בתהליך הציפוי של העוגה.
שימו לב נצפה את החלק העליון, ורק אז נפריד את הרינג מהעוגה בזהירות שאנו משתמשים בקערה לתמיכה – דוגמא בסרטון.
מסיימים ציפוי בדפנות העוגה ומוכן!
שעה במקרר (בכלי אטום כמובן!) ואפשר לאכול
רוצים גרסא פרווה לעוגת כריות? החליפו לשמנת צמחית וגבינה טבעונית
פרסום במימון כריות
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
עפתם על העוגת כריות ומחפשים עוד עוגות קלות וטעימות? כל מתכוני העוגות שלי מחכים לכם ממש פה.