אופן הכנה:
לעוגה:
מחממים תנור ל-170 מעלות.
שוברים את הביצים ומפרידים בין החלמונים לחלבונים.
את החלבונים מכניסים למיקסר ומפעילים במהירות הכי גבוהה.
לוקחים 2 כפות מהכוס סוכר מוסיפים לחלמונים ואת שאר הכוס שופכים בהדרגה לחלבונים.
מוסיפים את השמן, הסוכר וניל ומיץ לימון לחלמונים ומערבבים ידנית במשך 3 דק׳.
עוצרים את המיקסר, מוסיפים את החלמונים לחלבונים ואת הקמח.
מפעילים את המיקסר לדקה אחת ועוצרים.
בעזרת לקקן נערבב היטב את הקרקעית ודפנות הקערית.
שופכים את הבלילה לתבנית משומנת (ספריי שמן) ומכניסים לתנור למשך 40 דק׳.
מוכן!
לקישוט העוגה:
מודדים את היקף העוגה וחותכים שקף לפי הצורך.
בקערית של המיקסר נשפוך את הקצפת הצמחית, הסוכר ונפעיל את המיקסר עד לקבלת קצפת חזקה (תעשו את מבחן ההפיכה כמו בסרטון).
מתחילים לקשט, עבור יציבות הבובה אנו מכניסים קוקוס לחלל העוגה, לשם דוחפים הבובה ומהדקים בעזרת עוד קוקוס.
מצפים את העוגה בשכבה דקה של הקצפת.
מעבירים קצפת לשקית זילוף ומזלפים בעזרת צנתר כוכב, 4 שורות וכמובן את השמלה לבובה.
מוסיפים בעדינות סוכריות לקישוט בשורה התחתונה ביותר ויוצרים ״ביגוד״ לבובה.
פה סיימנו לעצב את עוגת הברבי!
ישנו טרנד גאנש שוקולד – לא חובה שאתם יכולים להכין.
בקערית שופכים שמנת מתוקה ומערבבים היטב יחד עם צבע המאכל ג׳ל.
בצלחת שוברים את השוקולד הלבן ומוסיפם 4 כפות מהשמנת מתוקה הוורודה.
מכניסים למיקרוגל את הצלחת למשך 10 שניות כפול 5 או 6 פעמים (לא להכניס ל60 שניות רצוף) בכל עצירה יש לערבב מעט.
מוסיפים את השקף מסביב לבובה.
שופכים את הגנאש שוקולד אל תוך חלל השקף (יש לבדוק שהוא סמיך) מסביב לבובה בזהירות רבה.
מוסיפים סוכריות/נצנצים/קישוטים שאתם רוצים/אוהבים.
נותנים לבעל השמחה להרים את השקף של עוגת ברבי, פותחים טלפונים ומעלים לסטורי
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן עוגת ברבי? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לעוגות? כל המתכונים שלי לעוגות מעולות מחכים לכם ממש פה.