אופן הכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות.
בקערה של המיקסר מניחים את כל מרכיבי הבצק למעט הביצה ומתחילים לישה במהירות איטית.
לאחר 2 דק׳ מוסיפים את הביצה וממשיכים לישה עד לקבלת בצק אחיד ורך.
חוצים את כדור הבצק לשתיים, אחד מרדדים על מגש גדול, מרופד נייר אפייה ומכניסים לתנור.
את החצי השני מרדדים בתבנית עגולה 24 ס״מ ומכניסים למקרר.
לאחר כ-25 דק׳ ועד קבלת צבע זהוב מוציאים את הבצק מהתנור ומפוררים בקערה לפירורים.
בזמן שהבצק בתנור מכינים את מילוי הגבינה, בקערה של המיקסר מערבבים את כל המרכיבים יחד, מפעילים על מהירות בינונית-גבוהה עד ליציבות ומכניסים את המילוי מיד למקרר.
בזמן שמילוי הגבינה במקרר אופים את הבצק בתבנית העגולה עד קבלת צבע זהוב. (בערך 25 דק׳)
מוציאים מהתנור את התבנית העגולה ומיד שופכים כוס חלב עיזים (חשוב כשזה עוד חם)
מוציאים את המילוי הגבינה מהמקרר ומעבירים בעזרת לקקן לתבנית העגולה.
מפזרים את פירורי הבצק פריך מעל ומכניסים למקרר למשך מינימום 6 שעות או לילה.
מוכן תהנו 🤍
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן עוגת גבינה פירורים? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לשבועות? כל המתכונים שלי לשבועות מחכים לכם ממש פה.