צפיות: 1485

עוגת גבינה ללא גלוטן

עוגת גבינה ללא גלוטן טעימה ברמות! עוגת גבינה אפויה עשירה ונמסה בפה עם ציפוי של קצפת מעל - העוגה שכולם יתאהבו בה
עוגת גבינה ללא גלוטן

מצרכים:

לבלילה:
• 5 ביצים
• ½ כוס סוכר
• 500 גרם גבינה לבנה 9%
• 250 גרם גבינה לבנה 5%
• 5 כפות קורנפלור
• ½ חבילה אינסטנט פודינג ונילה (40 גרם)

לציפוי (קצפת):
• חבילה שמנת להקפצה
• ½ חבילה אינסטנט פודינג ונילה (40 גרם)

אופן הכנה:


מחממים תנור ל-220 מעלות.
מפרידים את הביצים ומניחים את החלמונים בקערית בצד.
מקציפים את החלבונים בקערה ומוסיפים רבע כוס סוכר בהדרגתיות.
לאחר שקיבלנו קצפת יציבה (עושים את מבחן ההפיכה -דוגמא בסרטון) מערבבים בקערה נפרדת את החלמונים ,הגבינות ורבע כוס סוכר.
מוסיפים קורנפלור (עדיף דרך מסננת), אינסטנט פודינג ומערבבים שוב.
בהדרגתיות ובעדינות מכניסים את הקצפת לבלילה ומקפלים פנימה (לא מערבבים חזק! הקצפת תשבר).
מעבירים את הבלילה לתבנית או סיר ג׳חנון משומנים (ספריי שמן או למרוח באחידות שמן), דופקים בעדינות את התבנית על השיש לשחרור בועות אוויר ומיישרים במעט את החלק העליון.
מכניסים תבנית מלאה חצי גובה מים לתנור ואת העוגה למשך 20 דקות בתבנית רגילה או 30 דק׳ בסיר ג׳חנון. (מרגע זה לא פותחים את התנור יותר!)
מורידים את המעלות לחום של 150 מעלות למשך 60 דק׳ לתבנית רגיל או 80 דק׳ לסיר ג׳חנון.
מכבים את התנור, משאירים את העוגה בפנים למשך שעתיים (לא פותחים את דלת התנור!), לאחר שעתיים מעבירים לצינון של שעתיים על השיש ואז מכניסים את העוגה לילה למקרר.
למחרת – מכינים את הציפוי ומצפים בקצפת באחידות.
מכניסים למקרר למשך שעה ומוכן!

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

מחפשים עוד מתכונים מעולים ללא גלוטן? כל המתכונים ללא גלוטן שלי מחכים לכם ממש פה.

מה בא לכם לבשל?

דילוג לתוכן