אופן הכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות.
טוחנים היטב 4 חבילות אוראו לפירורים.
מוסיפים אבקת אפייה ומערבבים.
שופכים חלב ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה.
בתבנית אפיה עגולה, מרופדת נייר אפייה שופכים את הבלילה.
מכניסים לתנור למשך 18 דק׳.
מוציאים מהתנור לצינון במשך 20 דק׳.
להכנת הגנש שוקולד, שוברים את טבלת השוקולד לקוביות קטנות, שופכים שמנת מתוקה ומכניסים למיקרו לפעימות של 15 שניות, עוצרים מערבבים ומחזירים למיקרו עד לקבלת גנש חלק.
הופכים את העוגה על רשת של תנור בתוך תבנית אפייה מרובעת (או כל דרך דומה), שופכים את הגנש על העוגה, מפזרים אוראו מרוסק מסביב ומוכן.
תהנו 😍
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן עוגת אוראו? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון הזה לעוגת אוראו, עוד מתכונים מתוקים שווים מחכים לכם ולכן ממש פה!