מצרכים:
מחממים תנור ל-180 מעלות.
בקערה מערבבים בעזרת מזלג את הסוכר והחמאה עד לאיחוד, לאחר מכן מוסיפים את הביצים ומערבבים, ומיד אחרי זה מוסיפים תמצית וניל, אבקת סודה לשתיה, קמח ומערבבים היטב על לקבלת מסה אחידה.
מוסיפים את השוקולד ציפס ומערבבים.
מכניסים את המסה למקרר למשך 15 דק׳.
על מגש מרופד נייר אפייה, בעזרת כף גלידה יוצרים כדורים ומניחים במגש במרווחים.
מכניסים לתנור למשך 7 דק׳ בדיוק.
מוציאים מהתנור, מועכבים מרשמלו במרכז העוגייה, מניחים קוביית שוקולד על המרשמלו ומכניסים לתנור למשך 2 דק׳ נוספות.
יש להכין את העוגיות בכמה פעימות ולא במגש אחד ביחד.
יש לתת לעוגיות מנוחה של מינימום 5 דק׳ לפני האכילה – בתאבון
** למי שיש מיקסר יש להשתמש בוו פדל
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן עוגיות סמורס שוקולד צ׳יפס? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון הזה לעוגיות סמורס שוקולד צ׳יפס, עוד מתכונים מתוקים שווים מחכים לכם ולכן ממש פה!