אופן ההכנה:
קוצצים את שיערות הקדאיף.
במחבת על אש בינונית ממיסים חמאה ומוסיפים את השיערות הקצוצות פנימה.
מערבבים ללא הפסקה עד לקבלת צבע זהוב.
מעבירים לקערה, מוסיפים את המחית פיסטוק ומערבבים היטב.
במגש מרופד נייר אפייה שיכול להכנס למקפיא, יוצקים חצאי כפות שוקולד סה״כ 12 יח׳ ויוצרים גומות בשוקולד.
בתוך הגומות יוצקים את המילוי פיסטוק באופן שווה ומכניסים למקפיא למשך שעה.
במקביל מכינים את הבצק עוגיות.
לקערה של המיקסר מכניסים קוביות חמאה קרה וסוכר, מפעילים את המיקסר עם וו גיטרה על מהירות איטית עד לקבלת תערובת קלילה ורכה.
למי שאין מיקסר יש לאחד את החמאה והסוכר בעזרת מזלג.
בקערה נקייה ויבשה מערבבים את כל המצרכים היבשים ורק לאחר מכן מוסיפים למיקסר יחד עם הביצים.
ממשיכים לישה קצרה אך ורק עד לאיחוד ולא יותר מזה. (כנל למי שאין מיקסר)
עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך חצי שעה.
מחממים תנור ל-170 מעלות טורבו.
כל מה שנותר זה לעצב את העוגיות לפי הדוגמא בסרטון ולהניח במגש מרופד נייר אפייה.
בכל פעם אופים רק 4 יח׳ ולא יותר.
זמן האפייה הוא 11 דקות בדיוק ולא יותר!
יש לתת לעוגיות צינון של 10 דקות ורק לאחר מכן לגעת בהן – לאכול או לארוז.
מוכן תהנו!
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן עוגיות אמסטרדם שוקולד דובאי? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון הזה לעוגיות אמסטרדם שוקולד דובאי, אתם חייבים לנסות את העוגיות אמסטרדם נוטלה המושלמות האלה!
פרסום במימון סוגת