אופן הכנה:
לפני שמתחילים להכין עוגיות אמסטרדם נוטלה, נסדר על נייר אפייה 8 כפיות נוטלה במרווחים ומכניסים מיד למקפיא.
בקערה מערבבים נוטלה וביצה עד לקבלת מרקם חלק.
מוסיפים את הקמח ולשים עד לקבלת בצק אחיד.
עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך 30 דק׳.
מחממים תנור ל180 מעלות טורבו.
מוציאים את הבצק מהמקרר ומחלקים ל8 כדורים שווים של 50 גרם.
מוציאים את הנוטלה מהמקפיא, מרדדים בעזרת היידים כדור בצק, מניחים נוטלה קפואה במרכז ויוצרים כדור.
את הכדורים מניחים במרווחים על מגש מרופד נייר אפייה.
מכניסים את המגש לתנור למשך 10 דק׳ בדיוק.
מוציאים מהתנור ומצננים את העוגיות נוטלה במשך 10 דק׳.
מוכן – תהנו 🤍
אם לא חיסלתם את העוגיות באותו הרגע (סיכוי נמוך) יש לשמור על העוגיות באריזה אטומה.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן עוגיות אמסטרדם נוטלה? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון הזה לעוגיות אמסטרדם נוטלה, אתם חייבים לנסות את הענן שוקולד צ'יפס המטריף הזה!