ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

עוגה על מקל או קייק פופ נוטלה

תקראו לזה עוגה על מקל או קייק פופ נוטלה העיקר שתכינו ותטעמו כי זה אחד הקינוחים הכי פשוטים להכנה ועם זאת הכי טעים וחגיגי
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

200 גרם עוגה קנויה או עוגה ביתית שנשארה
2 כפות גדושות נוטלה / ממרח אגוזי לוז
200 גרם שוקולד לבן
חופן אגוזי פקאן

אופן הכנה:

בקערה מערבבים את העוגה והנוטלה בעזרת הידיים עד לקבלת עיסה אחידה ודביקה.
מעבירים את העיסה לתבנית סיליקון, תוקעים את המקלות ומהדקים היטב.
מכניסים למקפיא למשך 6 שעות או לילה.
ממיסים את השוקולד בתוך כוס בגובה המגנום.
טובלים את המגנום ומנערים היטב עד שהשוקולד מתייצב.
מרסקים את אגוזי הפקאן לתוך קערית.
נותנים ״נשיקה״ לשוקולד, מיד מעבירים לקערית עם הפקאן, עד להדבקה מקסימלית.
מחכים כ-2 דק׳ עד להתייצבות השוקולד ומוכן!
ניתן לשמור במקרר עד 7 ימים או במקפיא עד 3 חודשים.

** את התבנית והמקלות ניתן להשיג בכל חנויות מוצרי אפייה

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן עוגה על מקל? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

ויש לי מתכון עוגה על מקל בעוד טעם, למתכון בטעם ריבת חלב וקוקוס לחצו כאן

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור