אופן הכנה:
בקערה מערבבים את העוגה והנוטלה בעזרת הידיים עד לקבלת עיסה אחידה ודביקה.
מעבירים את העיסה לתבנית סיליקון, תוקעים את המקלות ומהדקים היטב.
מכניסים למקפיא למשך 6 שעות או לילה.
ממיסים את השוקולד בתוך כוס בגובה המגנום.
טובלים את המגנום ומנערים היטב עד שהשוקולד מתייצב.
מרסקים את אגוזי הפקאן לתוך קערית.
נותנים ״נשיקה״ לשוקולד, מיד מעבירים לקערית עם הפקאן, עד להדבקה מקסימלית.
מחכים כ-2 דק׳ עד להתייצבות השוקולד ומוכן!
ניתן לשמור במקרר עד 7 ימים או במקפיא עד 3 חודשים.
** את התבנית והמקלות ניתן להשיג בכל חנויות מוצרי אפייה
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן עוגה על מקל? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ויש לי מתכון עוגה על מקל בעוד טעם, למתכון בטעם ריבת חלב וקוקוס לחצו כאן