מצרכים:
• 3 עגבניות גדולות (או 4 בינוניות)
• ½ כפית פלפל שחור
• 3 כפות רוטב סויה
• ½ כפית פפריקה מתוקה
• כף לימון
• בצל קטן
• 2 כפות שמן זית
• 200 גרם בשר טחון
• 3 שיני שום
• ענף גדול של אורגנו טרי
אופן הכנה:
חותכים את העגבניה ומוציאים את התכולה לקערית (דוגמא בסרטון)
מוסיפים לקערית את התבלינים, הסויה, הלימון ומערבבים היטב.
במחבת על אש גבוהה, זורקים בצל קצוץ דק ושמן זית.
לאחר 2 דק׳ מוסיפים את הבשר ושיני שום חצויות.
לאחר שכל הנוזלים של הבשר התאדו והבשר קיבל חריכה מוסיפים את הקערית עם התכולה של העגבניות פנימה.
לאחר כ-3 דק׳ ואידוי הנוזלים (ראו בסרטון דוגמא) מורידים מהגז, מוספים את האורגנו וממלאים את העגבניות.
מחממים תנור ל200 מעלות.
מעבירים את העגבניות למגש מרופד נייר אפייה, מכניסים לתנור למשך 25 דק׳.
מוציאים מהתנור ומגישים.
בתאבון
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת צהריים? כל המתכונים שלי לארוחת צהריים מחכים לכם ממש פה.