אופן הכנה:
מרתיחים מים עם בסיר גדול.
חותכים את הנקניקיות ל-3 ועל כל חתיכה משחילים 6 ספגטי יבשים. (דוגמה בסרטון)
בסיר נוסף על אש נמוכה, שופכים שמן ובצל חתוך לרצועות.
אחרי 5 דקות מוסיפים פלפל שחור ופפריקה מתוקה, לאחר 2 דקות מוסיפים את רכז העגבניות, מערבבים ומוסיפים שום חתוך דק.
ברגע זה מוסיפים מלח לסיר הגבוה כשהמים מבעבעים, מערבבים ומכניסים את הפסטה עם הנקניקיות למשך 5 דקות עם מכסה סגור.
מיד לאחר שסגרנו את המכסה של הסיר הגבוה, שופכים כוס מים חמים לסיר של הרוטב.
אחרי הרתיחה מוסיפים מלח, סוכר ועגבניות מרוסקות.
לאחר ערבוב ורתיחה מוסיפים את עגבניות השרי חתוכות לרבעים.
3 דקות לאחר מכן מוסיפים את הצלפים והספגטי נקניקיות לסיר (ללא המים של הפסטה)
מערבבים היטב, מבשלים יחד כ-4 דקות ומכבים את האש.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן ספגטי נקניקיות? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת צהריים? כל המתכונים שלי לארוחת צהריים מחכים לכם ממש פה.