צפיות: 2987

ספגטי נקניקיות

ספגטי נקניקיות ברוטב אדום שילדים הכי אוהבים! ארוחה שלמה, קלה ומהירה להכנה שכולם בבית הולכים לזלול ותהפוך למתכון קבוע אצלכם
ספגטי נקניקיות

מצרכים:

• ½ חבילה ספגטי
• 8/9 נקניקיות עוף
• ¼ כוס שמן קנולה
• בצל
• ½ כפית פלפל שחור
• ½ כפית פפריקה מתוקה
• כף גדושה רכז עגבניות 28BX
• שן שום
• כוס מים
• כף מלח
• כף סוכר
• 2 שיני שום
• 250 גרם עגבניות מרוסקות
• 11/12 עגבניות שרי (עדיף תמר)
• 2 כפות צלפים במי מלח
• 250 גרם עגבניות מרוסקות

לסיר פסטה:
• מים
• כף גדושה מלח

אופן הכנה:

מרתיחים סיר גבוה עם מים.
חותכים את הנקניקיות ל-3 ועל כל חתיכה משחילים 8-9 ספגטי יבשים. (דוגמה בסרטון)
בסיר נוסף על אש נמוכה, שופכים שמן ובצל חתוך לרצועות.
לאחר 2 דקות מוסיפים פלפל שחור ופפריקה מתוקה, לאחר 2 דקות מוסיפים את רכז העגבניות, מערבבים ומוסיפים שום חתוך דק.
ברגע זה מוסיפים מלח לסיר הגבוה כשהמים מבעבעים, מערבבים ומכניסים את הפסטה עם הנקניקיות למשך 4 דקות עם מכסה סגור.
מיד לאחר שסגרנו את המכסה של הסיר הגבוה, שופכים כוס מים חמים לסיר של הרוטב.
לאחר רתיחה מוסיפים מלח, סוכר ועגבניות מרוסקות, לאחר ערבוב ורתיחה מוסיפים את עגבניות השרי חתוכות לרבעים.
לאחר 2 דקות מוסיפים את הצלפים, מבשלים כ-2 דקות ומוסיפים את הפסטה לסיר (ללא המים של הפסטה)
מערבבים היטב, מבשלים יחד כ-2 דקות ומכבים את האש.

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת צהריים? כל המתכונים שלי לארוחת צהריים מחכים לכם ממש פה.

מה בא לכם לבשל?

דילוג לתוכן