ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 32 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

ספגטי נקניקיות

ספגטי נקניקיות ברוטב אדום שילדים הכי אוהבים! ארוחה שלמה, קלה ומהירה להכנה שכולם בבית הולכים לזלול ותהפוך למתכון קבוע אצלכם

דירוג מתכון

0.0

שיתוף

מצרכים:

חצי חבילה ספגטי 250 גרם
10 נקניקיות עוף
רבע כוס שמן קנולה
בצל
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית פפריקה מתוקה
כף גדושה רכז עגבניות 28BX
שן שום
כוס מים
כף מלח
כף סוכר
2 שיני שום
250 גרם עגבניות מרוסקות
12 עגבניות שרי (עדיף תמר)
2 כפות צלפים במי מלח
250 גרם עגבניות מרוסקות

אופן הכנה:

מרתיחים מים עם בסיר גדול.
חותכים את הנקניקיות ל-3 ועל כל חתיכה משחילים 6 ספגטי יבשים. (דוגמה בסרטון)
בסיר נוסף על אש נמוכה, שופכים שמן ובצל חתוך לרצועות.
אחרי 5 דקות מוסיפים פלפל שחור ופפריקה מתוקה, לאחר 2 דקות מוסיפים את רכז העגבניות, מערבבים ומוסיפים שום חתוך דק.
ברגע זה מוסיפים מלח לסיר הגבוה כשהמים מבעבעים, מערבבים ומכניסים את הפסטה עם הנקניקיות למשך 5 דקות עם מכסה סגור.
מיד לאחר שסגרנו את המכסה של הסיר הגבוה, שופכים כוס מים חמים לסיר של הרוטב.
אחרי הרתיחה מוסיפים מלח, סוכר ועגבניות מרוסקות.
לאחר ערבוב ורתיחה מוסיפים את עגבניות השרי חתוכות לרבעים.
3 דקות לאחר מכן מוסיפים את הצלפים והספגטי נקניקיות לסיר (ללא המים של הפסטה)
מערבבים היטב, מבשלים יחד כ-4 דקות ומכבים את האש.

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן ספגטי נקניקיות? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת צהריים? כל המתכונים שלי לארוחת צהריים מחכים לכם ממש פה.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

פוסטים שאולי יעניינו אותך

0.0/5
0.0/5

שניכנס לאזור האישי שלך