אופן הכנה:
בקערה מניחים את הבשר יחד עם בצל קצוץ דק דק, עלי סלרי קצוצים דק, פלפל, מלח ומערבבים היטב.
יוצרים 20 כדורי בשר שווים.
בסיר, על אש בינונית, שופכים שמן זית, מניחים את כדורי הבשר וצורבים עד לקבלת צבע שחום משני הצדדים.
מורידים את כדורי הבשר מהאש וזורקים על ה״לכלוך״ את הבצל והגזר חתוכים לקוביות קטנות.
בעזרת מרית סיליקון מגרדים את המשקעים בסיר ומביאים את הבצל להיות בצבע שקוף.
מוסיפים 3 שיני שום שלמות (מועכבים בעזרת גב הסכין), קוביות גבעולי סלרי ומערבבים.
לאחר 5 דק׳ מוסיפים את העגבניות המרוסקות, מים, תבלינים, עשבי תיבול ומערבבים.
מביאים לרתיחה, מורידים לאש נמוכה למשך 15 דק׳.
טוחנים היטב את הרוטב ומוסיפים את הקציצות, מטביעים את הקציצות ברוטב, סוגרים את המכסה למשך 15 דק׳ נוספות.
מוכן!
מגישים על ספגטי שבושל לפי הוראות יצרן על גב האריזה.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן ספגטי כדורי בשר? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
אהבתם את ספגטי וכדורי הבשר ובא לכם עוד מתכונים מהסרטים? כל המתכונים מהסרטים והסדרות ממש פה.