צפיות: 1646

ספגטי בולונז

ספגטי בולונז הכי טעים שתכינו! ספגטי ברוטב בולנז עשיר בגרסה קלה ומהירה להכנה שהולך להיכנס אליכם קבוע לארוחת צהריים
ספגטי בולונז

מצרכים:

לספגטי:

• 3 ליטר מים
• כף מלח
• כף שמן זית
• חבילה ספגטי

לראגו:
• 4 כפות שמן זית
• בצל לבן
• 3 שיני שום
• 8 עגבניות שרי תמר גדולות או 12 שרי רגילות קשות
• גזר
• ½ כפית טימין יבש
• כפית פטרוזיליה יבשה
• כפית אורגנו יבש
• כפית פלפל שחור
• כפית מלח
• 2 כוסות מחית עגבניות איטלקיות
• כף גדושה צלפים (לא חובה אך מומלץ)
• 5 עלי בזיליקום טרי
• כוס מהמים של הפסטה
• כפית שטוחה גרידת לימון
• ½ קילו בשר טחון מבושל (לחץ כאן למתכון)

אופן הכנה:

בסיר מרתיחים את המים, מלח ושמן זית, כשהמים רתחו מניחים (לא שוברים) את הספגטי במים ומבשלים כ-5 דק'.

לאחר 5 דק' מעבירים את הספגטי למסננת ושומרים כוס מים אחת מהפסטה בצד.

בסיר נקי על אש בינונית, שופכים שמן זית, בצל קצוץ דק, שום קצוץ גס, עגבניות שרי חצויות, גזר מגורד ומערבבים.

לאחר 2 דק' מוסיפים את התבלינים ומערבבים במעט, לאחר 2 דק' נוספות שופכים את מחית העגבניות פנימה ומביאים לרתיחה.

מוסיפים את הצלפים, בזיליקום קצוץ, מערבבים במעט ומוסיפים את המים של הפסטה.

מרגע זה נערבב לעיתים תכופות על מנת לאדות ולצמצם במהירות את הראגו.

לאחר 3 דק' מוסיפים את גרידת הלימון והבשר המבושל, מבשלים כ-4 דק' ומערבבים היטב.

מסדרים את הספגטי בצלחת, שופכים בנדיבות ראגו בשר על הספגטי ובתאבון.

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

ואם אהבתם את המתכון הזה לספגטי בולונז, אתם חייבית לנסות את הספגטי כדורי בשר מהסרט היפייפיה והיחפן.

מה בא לכם לבשל?

דילוג לתוכן