ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 32 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

ספגטי בולונז

ספגטי בולונז הכי טעים שתכינו! ספגטי ברוטב בולנז עשיר בגרסה קלה ומהירה להכנה שהולך להיכנס אליכם קבוע לארוחת צהריים

דירוג מתכון

0.0

שיתוף

מצרכים:

חבילה ספגטי
לראגו:
4 כפות שמן זית
בצל לבן
3 שיני שום
8 עגבניות שרי תמר גדולות או 12 שרי רגילות קשות
גזר
חצי כפית טימין יבש או 3 ענפי טימין טרי
כפית פטרוזיליה יבשה
כפית אורגנו יבש
כפית פלפל שחור
כפית מלח
2 כוסות מחית עגבניות איטלקיות
כף גדושה צלפים (לא חובה אך מומלץ)
5 עלי בזיליקום טרי
כוס מהמים של הפסטה
גרידת לימון מחצי לימון
חצי קילו בשר טחון מבושל - למתכון לחצו כאן

אופן הכנה:

בסיר מרתיחים מים ומלח ומבשלים את הספגטי על פי הוראות יצרן.
מעבירים את הספגטי למסננת ושומרים כוס מים אחת מהפסטה בצד.
בסיר נקי על אש בינונית, שופכים שמן זית, בצל קצוץ דק, שום קצוץ גס, עגבניות שרי חצויות, גזר מגורד ומערבבים.
לאחר 5 דק' מוסיפים את התבלינים ומערבבים במעט.
אחרי 2 דק' נוספות שופכים את מחית העגבניות פנימה ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הצלפים, בזיליקום קצוץ, מערבבים במעט ושופכים פנימה את המים של הפסטה.
מיד מוסיפים את גרידת הלימון והבשר המבושל.
מרגע זה נערבב לעיתים תכופות על מנת לאדות ולצמצם במהירות את הראגו.
אחרי 15 דק' בישול מסדרים את הספגטי בצלחת, שופכים בנדיבות ראגו בשר על הספגטי ובתאבון.

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן ספגטי בולונז? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

ואם אהבתם את המתכון הזה לספגטי בולונז, אתם חייבית לנסות את הספגטי כדורי בשר מהסרט היפייפיה והיחפן.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

פוסטים שאולי יעניינו אותך

0.0/5
0.0/5

שניכנס לאזור האישי שלך