אופן הכנה:
בסיר מרתיחים מים ומלח ומבשלים את הספגטי על פי הוראות יצרן.
מעבירים את הספגטי למסננת ושומרים כוס מים אחת מהפסטה בצד.
בסיר נקי על אש בינונית, שופכים שמן זית, בצל קצוץ דק, שום קצוץ גס, עגבניות שרי חצויות, גזר מגורד ומערבבים.
לאחר 5 דק' מוסיפים את התבלינים ומערבבים במעט.
אחרי 2 דק' נוספות שופכים את מחית העגבניות פנימה ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הצלפים, בזיליקום קצוץ, מערבבים במעט ושופכים פנימה את המים של הפסטה.
מיד מוסיפים את גרידת הלימון והבשר המבושל.
מרגע זה נערבב לעיתים תכופות על מנת לאדות ולצמצם במהירות את הראגו.
אחרי 15 דק' בישול מסדרים את הספגטי בצלחת, שופכים בנדיבות ראגו בשר על הספגטי ובתאבון.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן ספגטי בולונז? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון הזה לספגטי בולונז, אתם חייבית לנסות את הספגטי כדורי בשר מהסרט היפייפיה והיחפן.