אופן ההכנה:
מניחים את הפלטה השטוחה בנינג׳ה ומחממים את על מצב מחבת ל-200 מעלות.
במקביל מכינים את הרוטב ומרדדים את הבשר לפי הדוגמא בסרטון.
צורבים את הלחמניות עם מעט מיונז או שמן ענבים ורצועה של בצל לבן.
מורידים את הלחמניות ומניחים את הסמאש בורגר בפלנצ׳ה.
מתבלים על את הבשר במלח ופלפל לפי העין.
ממשיכים צריבה עד לקבלת צבע שחום יפה המעיד על ייצרת מאיירד ובמקביל מרכיבים את הלחמניות. (לא לשכוח לתבל גם מהצד השני)
יוצרים מערום של הקציצות והבצל מטוגן ומניחים בלחמניה.
מוכן תהנו
פרסום בשיתוף נינגה
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן סמאש בורגר כשר? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ומה לצד הסמאש בורגר הכשר? צ'יפס בטטה חלומי!