אופן הכנה:
מפרקים את החסה בעדינות, שוטפים תחת הברז היטב, מעבירים לקערה מלאה מים יחד עם כף מלח ומכינים את הרוטב.
בשייקר מערבבים יחד את כל מרכיבי הרוטב (אם הוא סמיך יש להוסיף כף מים נוספת).
במחבת על אש בינונית, קולים את אגוזי המלך במשך 3-4 דקות ומעבירים לקערית בצד.
מנמיכים את הלהבה, על אותה המחבת, זורקים חמאה, ממיסים, בוצעים את החלה גס, זורקים למחבת, מפזרים קורט מלח גס. צורבים היטב את החלה עד לקבלת צבע זהוב מכל הצדדים ומניחים בצלחת למנוחה.
מסננים את החסה, מייבשים אותה בעדינות במגבת, חותכים כל עלה ל3, מניחים בקערה נקייה, שופכים את הרוטב מעל ומערבבים היטב.
מוסיפים את גבינת לוצ'יאנה חתוכה לקוביות, את האגוזים הקלויים, מפזרים את החלה מעל ומערבבים בעדינות.
מגישים ובתאבון.
מתכון להכנה שום קונפי לחץ כאן
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן סלט קיסר? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את הסלט קיסר הזה! אתם חייבים להכין את הסלט יווני המושלם הזה!