אופן ההכנה:
פורסים בעזרת מנדולינה או קולפן ייעודי את הגזר למקלות.
את הכרוב חותכים או בעזרת קולפן פורסים דק.
בצנצנת מערבבים חומץ וסוכר ומערבבים.
מוסיפים מיונז, פלפל, מלח ומשקשקים חזק את הצנצנת עד לקבלת רוטב חלק.
שופכים על הסלט גזר והכרוב, מערבבים ומוכן!
שימו לב! יש לשפוך את הרוטב רגע לפני הגשת הסלט.
ניתן לשמור את הרוטב של הסלט בצנצנת במקרר עד להגשה ואת הירקות חתוכים בקערה עטופים בניילון נצמד.
רגע לפני הגשה לערבב יחד
כמות הסוכר היא כוס ל- 3 ק״ג ירק שזה תקין בהחלט לסלט זה
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן הסלט קולסלאו ? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
עפתם על הסלט קולסלאו ומחפשים עוד מתכונים מעולים לסלטים מעולים? כל המתכונים שלי לסלטים מחכים לכם ממש פה.