אופן הכנה:
מרתיחים את הפסטה במי מלח (מלוחים כמו הים) ע״י הוראות יצרן על גב האריזה.
מסננים ומניחים בצד להתקרר.
חותכים את הירקות והגבינה.
בקערה מניחים את הפסטה וכל המרכיבים יחד, מפזרים אורגנו, שופכים שמן זית ומערבבים היטב.
מוכן! תהנו מלא 🤍
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכוני סלט ופסטה מעולים לשבועות? כל המתכונים שלי לחג שבועות מחכים לכם ממש פה.