אופן הכנה:
קוצצים את הכרוב דק דק לפי הדוגמה בסרטון, נגד כיוון העלים.
קולים את השקדים והשומשום במחבת יבשה.
שופכים סוכר וסויה, מערבבים היטב (חשוב).
מוסיפים שמן וסילאן מערבבים שוב ושופכים על הסלט כ-15 דקות לפני הגשה.
מערבבים את הסלט כרוב בעדינות כדי לשמור על הקרנצ׳יות ומוכן 🤍
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן את הסלט כרוב סיני? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים לסלטים שישתלבו בשולחן עם הסלט כרוב סיני? כל המתכונים שלי לסלטים מחכים לכם ממש פה.