מצרכים:
• חציל גדול
• 4 ראשי שום קונפי (למי שאין אז שום כתוש)
• ½ כפית שטוחה מלח
• ½ כפית שטוחה פלפל
• קערית טחינה לבנה (טחינה גולמית, לימון, מים, מלח & פלפל)
• 2 כפות מיונז
• כף גדושה סילאן
תוספת:
עגבניות שרי
צנוברים קלויים
עלי כוסברה
כפית לימון
אופן הכנה:
שורפים חציל על הגז (אפשר על גזייה בחוץ!)
פותחים לשתיים את החציל ומרוקנים את כל התכולה לקערה, מוסיפים שום קונפי, מלח, פלפל, טחינה לבנה, מיונז וסילאן.
מערבבים היטב ומעבירים לצלחת הגשה.
בקערה נפרדת, חותכים עגבניות שרי לרבעים, מערבבים עם צנוברים, כוסברה, לימון ומעט מלח & פלפל.
את הסלט עגבניות מניחים על הסלט חצילים אך ורק במועד ההגשה (אין לערבב ולהניח במקרר יחד רק בנפרד).
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לסלטים? כל המתכונים שלי לסלטים מחכים לכם ממש פה.