אופן הכנה:
מחממים תנור על 180 מעלות. חותכים כל הירקות לקוביות גסות וזורקים בקערה. מוסיפים עלי טימין, תבלינים ושמן זית. מעבירים למגש מרופד נייר אפייה מערבבים היטב עד שכל הירקות מתובלים באופן שווה. מכניסים לתנור למשך 40 דק׳. מוציאים ומצננים. לאחר צינון מוסיפים את המלפפון חמוץ חתוך עיגולים דק. מערבבים ומוכן! ניתן לשמור את הסלט חצילים טורקי במקרר עד 7 ימים
רוצים ללמוד איך בוחרים חציל מעולה? צפו בסרטון ההסבר שלי – לחצו כאן לצפייה
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן סלט חצילים טורקי? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכוני סלטים טעימים? כל מתכוני הסלטים שלי מחכים לכם ממש כאן.