אופן ההכנה:
ראשית מרתיחים את הביצים במשך 11 דק׳ בדיוק תפעילו סטופר.
חשוב להתחיל ממים רותחים ולא מים קרים.
יש להרתיח על להבה נמוכה – בינונית על בעבוע עדין בלבד.
במקביל מכינים מי קרח ולאחר ה-11 דק׳ מיד מעבירים את הביצים למי קרח עד לשימוש.
קוצצים את הבצל לקוביות קטנות, מעבירים למחבת רחבה או סיר סוטאז׳ יחד עם שמן זית ומלח.
מפעילים על אש גבוהה – בינונית ומערבבים היטב עד לקבלת צבע קרמלי עמוק.
מי שרוצה הסבר איך לקרמל בצל יש לחפש בגוגל ״איך לקרמל בצל רובי מיכאל״ יש הסבר מא׳ ועד ת׳.
מעבירים את הבצל לקערה נוחה לערבוב.
מקלפים את הביצים שחיכו לנו במי הקרח.
חותכים בעזרת פורס ביצים או מגרדים בפומפייה את הביצים ומעבירים לקערה.
מתבלים במיונז, חרדל, פלפל שחור ומערבבים היטב.
מוכן 🤍 ממליץ כסנדוויץ׳ בחלה או בחלת שמונה.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן סלט ביצים עם בצל מקורמל? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
לצד הסלט ביצים עם בצל מקורמל אפשר להכין עוד מגוון עשיר לארוחת הבוקר