מצרכים:
3 כפות שמן זית
350 גרם בשר אונטריב טחון (מספר 2)
5 שיני שום קטנות
כפית פלפל שחור גרוס
כפית פפריקה מתוקה או מעושנת
2 כפות קטשופ
2 כפות ברביקיו
ג׳בטה
חמוצים
חסה
אופן ההכנה:
במחבת על אש גבוה מחממים שמן, מיד מוסיפים את הבשר והשום.
ברגע שהבשר קיבל צבע שחום מוסיפים פלפל שחור גרוס ופפריקה.
לאחר אידוי הנוזלים מורידים לאש נמוכה ומוסיפים קטשופ וברביקיו.
מערבבים למשך 2 דק׳ יחד ולאחר מכן מורידים מהאש למנוחה.
בזמן הזה חוצים את הג׳בטה ומכינים את הירקות.
בונים את הסנדוויץ סלופי ג'ו עם כמה שיותר בשר, מניחים חמוצים פרוסים וחסה קרועה.
מוכן! בתאבון
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
עפתם על הסלופי ג'ו? נסו גם את הקבב בתנור הכי קל וטעים שיש!