אופן הכנה:
מחממים תנור ל180 מעלות.
חוצים את החצילים לסירות, חורצים עם סכין בלב החציל, מזלפים 2 כפות שמן זית על כל סירה, ומכניסים לתנור למשך 45 דק׳.
מוציאים מהתנור ומעבירים את הליבה של החציל לקערה.
מוסיפים לליבת החציל עגבניות שרי חתוכות לרבעים, כוסברה קצוצה בינוני, מלח, פלפל וכף שמן זית.
מערבבים היטב ומחזירים בחזרה לסירות חציל שלנו.
מכניסים לתנור לעוד 30 דק׳ וזהו מוכן!!
מומלץ להגיש יחד עם טחינה.
רוצים ללמוד איך בוחרים חציל מעולה? צפו בסרטון ההסבר שלי – לחצו כאן לצפייה
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן סירות חצילים? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבת את הסירות חציל, אתם חייבים לנסות גם את הגלילת חציל המושלמת שלי!