סינטה מוברשת בשומן בקר על הגריל לצד רוטב סויה, שומשום ופלפל חריף לארוחה בשרית מלאה בטעמים יחודיים שלא תרצו להפסיק לאכול!
מצרכים:
150 גרם שומן בקר
800 גרם סינטה
מלח ים
לרוטב בצד:
4 כפות סויה
צ׳ילי חריף
3 טיפות שמן שומשום
אופן ההכנה:
חותכים את השומן לקוביות קטנות ומביאים לרתיחה בסיר קטן.
ברגע שיש לנו מספיק שומן נוזלי מעבירים את הסיר לצד המנגל לשמירה על החום בלבד.
את הסינטה צורבים מכל הצדדים ובין לבין מורחים בשומן הבקר.
לאחר צריבה טובה מכל הצדדים מעלים לרשת העליונה עד לקבלת מידת העשייה שאוהבים.
בזמן כל תהליך ההכנה מורחים בשומן בקר וכמובן מסובבים את הנתח על הרשת על העליונה.
מוכן! נותנים לנתח לנוח בצד למשך 3 דק׳.
במקביל קוצצים דק צ׳ילי ומערבבים יחד עם רוטב סויה ושמן שומשום.
פורסים את הסינטה, מפזרים מלח בכמות שאוהבים ובתאבון 🤍
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
שלבו לצד הסטייק את החמוצים היפנים המושלמים האלה!