אופן ההכנה:
חותכים את השומן לקוביות קטנות ומביאים לרתיחה בסיר קטן.
ברגע שיש לנו מספיק שומן נוזלי מעבירים את הסיר לצד המנגל לשמירה על החום בלבד.
את הסינטה צורבים מכל הצדדים ובין לבין מורחים בשומן הבקר.
לאחר צריבה טובה מכל הצדדים מעלים לרשת העליונה עד לקבלת מידת העשייה שאוהבים.
בזמן כל תהליך ההכנה מורחים בשומן בקר וכמובן מסובבים את הנתח על הרשת על העליונה.
מוכן! נותנים לנתח לנוח בצד למשך 3 דק׳.
במקביל קוצצים דק צ׳ילי ומערבבים יחד עם רוטב סויה ושמן שומשום.
פורסים את הסינטה, מפזרים מלח בכמות שאוהבים ובתאבון 🤍
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן את הסינטה ושומן בקר? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
שלבו לצד הסינטה את החמוצים היפנים המושלמים האלה!