אופן ההכנה:
ראשית נכין את הסירופ על מנת שיתקרר – בסיר קטן ממיסים את הסוכר, המים והמיץ לימון ומניחים בצד לקירור.
במקביל מחממים תנור ל-160 מעלות טורבו.
בקערה מערבבים את מרכיבי המילוי עד לקבלת מסה אחידה.
במשטח עבודה נקי מניחים עלה פילו, מורחים חצי עלה במעט בשמן זית וסוגרים לחצי.
חוצים את דף הפילו הכפול לריבועים ואותם ממלאים בכף של מילוי.
מגלגלים לסיגרים ומניחים במגש מרופד נייר אפייה.
מכניסים לתנור למשך 20 דק׳ בדיוק.
מיד שיוצא מהתנור מורחים את הסיגרים בסירופ סוכר קר ומוכן!
המתכון עבור 24 יחידות סיגרים
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן את סיגרים חלווה? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
אחרי הסיגרים חלווה, תקנחו ברוגלך שוקולד מפנק 🙂