ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

סיגרים חלווה

קינוח של סיגרים חלווה פרווה ממכר ומושלם. מתכון קל וטעים לסיגרים פריכים, שמנמנים וטעימים עם מילוי מתוק הכי טעים שיש!
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

לסירופ:
רבע כוס סוכר לבן
רבע כוס מים
חצי כפית מיץ לימון טרי
למילוי:
2 כוסות קוקוס טחון - 150 גרם (או קמח שקדים)
2 כוסות סוכר לבן - 400 גרם
2 כוסות טחינה גולמית - 400 גרם
להרכבה:
חצי חבילה בצק פילו מעדנות
רבע כוס שמן זית

אופן ההכנה:

ראשית נכין את הסירופ על מנת שיתקרר – בסיר קטן ממיסים את הסוכר, המים והמיץ לימון ומניחים בצד לקירור.
במקביל מחממים תנור ל-160 מעלות טורבו.

בקערה מערבבים את מרכיבי המילוי עד לקבלת מסה אחידה.
במשטח עבודה נקי מניחים עלה פילו, מורחים חצי עלה במעט בשמן זית וסוגרים לחצי.
חוצים את דף הפילו הכפול לריבועים ואותם ממלאים בכף של מילוי.
מגלגלים לסיגרים ומניחים במגש מרופד נייר אפייה.
מכניסים לתנור למשך 20 דק׳ בדיוק.

מיד שיוצא מהתנור מורחים את הסיגרים בסירופ סוכר קר ומוכן!

המתכון עבור 24 יחידות סיגרים

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן את סיגרים חלווה? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

אחרי הסיגרים חלווה, תקנחו ברוגלך שוקולד מפנק 🙂

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור