אופן ההכנה:
חותכים את הירקות לקוביות קטנות בגודל שווה.
מחממים בסיר בינוני את השמן זית על האש הכי נמוכה ומוסיפים את הירקות יחד עם קורט מלח ומערבבים.
במקביל חותכים את האננס – חצי מרוקנים וחצי חותכים לקוביות גסות.
את החצי שרוקנו טוחנים בבלנדר ידני ומניחים בצד.
עכשיו מגבירים את האש בסיר ומוסיפים את את כל מצרכי הרוטב אחד אחרי השני.
הכי חשוב לערבב את הקורנפלור במים הקרים ורק אז לשפוך פנימה – אחרת נקבל מלא גושים.
מרתיחים על אש חזקה את הרוטב במשך 5 דקות בדיוק מרגע רתיחה ומכבים את האש.
עוברים למנגל חם צורבים סטייק שאוהבים אני ממליץ אנטריקוט יחד עם קוביות האננס.
מורידים במידת העשייה שאוהבים וחותכים לקוביות לתוך קערה עם כמות קטנה של האננס הצרוב.
שופכים 2 כפות רוטב ומערבבים היטב.
מניחים על אורז שאוהבים עוד רוטב מלמעלה, מפזרים שומשום קלוי ובצל ירוק.
מוכן תהנו
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
אהבתם את הסטייק עם אננס בנוסח הוואי? עכשיו תנסו פיתה קבב (כמו של ההוא באלנבי)