אופן הכנה:
במחבת פסים חמה, סוגרים את הסטייק סינטה משני הצדדים, כ-45 שניות מכל צד ומעבירים לצלחת.
באותה מחבת מורידים ללהבה בינונית, זורקים בצל ומטגנים כ-3 דק׳.
מוסיפים את הפטריות למשך כ-2 דק׳ נוספות.
חותכים את הסטייק לרצועות ומחזירים למחבת.
מיד מוסיפים תבלינים ומיונז.
מערבבים היטב עד לקבלת מרקם קרמי ומורידים מהאש ישירות לצלחת אורז – בתאבון!
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת צהריים? כל המתכונים שלי לארוחת צהריים מחכים לכם ממש פה.