צפיות: 1675

דנבר קאט

לא משנה אם תקראו לו דנבר קאט או דנבר סטייק העיקר שתכינו אותו, כי הוא אחד הסטייקים הכי עסיסיים וטעימים שאי פעם אכלתם!
דנבר קאט

הסוד הוא פשוט, מניחים על מנגל חם את הסטייק והופכים אך ורק שנוזלים מתחילים לצוף על הסטייק, לאחר הפיכה נותנים כ60 שניות ומורידים למנוחה של 3 דק', פורסים ובתאבון.

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

ואם אהבתם את המתכון הזה לדנבר קאט, אתם חייבים לנסות את הסטייק שייטל ברוטב חריף מתוק המעולה הזה!

מה בא לכם לבשל?

דילוג לתוכן