ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 32 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

דנבר קאט

לא משנה אם תקראו לו דנבר קאט או דנבר סטייק העיקר שתכינו אותו, כי הוא אחד הסטייקים הכי עסיסיים וטעימים שאי פעם אכלתם!

דירוג מתכון

0.0

שיתוף

מצרכים:

הסוד הוא פשוט, מניחים על מנגל חם את הסטייק והופכים אך ורק שנוזלים מתחילים לצוף על הסטייק, לאחר הפיכה נותנים כ60 שניות ומורידים למנוחה של 3 דק', פורסים ובתאבון.

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

ואם אהבתם את המתכון הזה לדנבר קאט, אתם חייבים לנסות את הסטייק שייטל ברוטב חריף מתוק המעולה הזה!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

פוסטים שאולי יעניינו אותך

0.0/5
0.0/5

שניכנס לאזור האישי שלך