ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

סורבה מנגו טבעי

4 מצרכים בלבד ויש לכם סורבה מנגו טבעי ומרענן בבית! המתכון הזה הולך להפוך להיות הקינוח העיקרי של הקיץ שלכם והוא אפילו טבעוני ופרווה
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

לימון
20 גרם סוכר וניל (2 שקיות)
2 מנגו בשלים ומתוקים
כוס קרם קוקוס (200 מ״ל)
אופציה להגשה:
עלי נענע

אופן הכנה:

מגרדים את קליפת הלימון (שימו לב רק את החלק הצהוב בלי הלבן שהוא מר!)
מעבירים לכלי את הגרדת לימון, סוחטים את הלימון פנימה, שופכים סוכר וניל ומערבבים היטב (אם הסוכר לא נמס הוסיפו כף מים חמים)
חותכים את המנגו, מעבירים לכלי עמוק, שופכים את הקרם קוקוס, מיץ הלימון ובעזרת בלנדר מוט טוחנים היטב עד לקבלת מיץ סמיך וללא גושים.
מעבירים לכלי שטוח ומכניסים למקפיא למשך 30 דק׳.
מוציאים מהמקפיא ובעזרת כף/מזלג מרסקים היטב את הסורבה
חוזרים על הפעולה 3 פעמים עד לקבלת מרקם חלק.
מחזירים למקפיא למשך 45 דק׳ ומגישים עם עלי נענע.
קיץ נעים 😍

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן סורבה מנגו? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

ואם אהבתם את המתכון הזה לסורבה מנגו, אתם חייבים לנסות את הגלידה עד חצות החלומית הזאת!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור