אופן הכנה:
מגרדים את קליפת הלימון (שימו לב רק את החלק הצהוב בלי הלבן שהוא מר!)
מעבירים לכלי את הגרדת לימון, סוחטים את הלימון פנימה, שופכים סוכר וניל ומערבבים היטב (אם הסוכר לא נמס הוסיפו כף מים חמים)
חותכים את המנגו, מעבירים לכלי עמוק, שופכים את הקרם קוקוס, מיץ הלימון ובעזרת בלנדר מוט טוחנים היטב עד לקבלת מיץ סמיך וללא גושים.
מעבירים לכלי שטוח ומכניסים למקפיא למשך 30 דק׳.
מוציאים מהמקפיא ובעזרת כף/מזלג מרסקים היטב את הסורבה
חוזרים על הפעולה 3 פעמים עד לקבלת מרקם חלק.
מחזירים למקפיא למשך 45 דק׳ ומגישים עם עלי נענע.
קיץ נעים 😍
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן סורבה מנגו? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון הזה לסורבה מנגו, אתם חייבים לנסות את הגלידה עד חצות החלומית הזאת!