אופן ההכנה:
בקערה של המיקסר מכניסים את כל מרכיבי המתכון לפי הסדר הכתוב, מפעילים את המיקסר למשך 10 דקות על מהירות איטית.
הבצק לא צריך להיות חלק אך אחיד
מעבירים את בצק הסופגניות לקערה משומנת סוגרים עם ניילון נצמד למשך שעה.
לאחר מכן מחלקים לכדורים של 50 גרם מכדררים ומניחים על ניירות אפייה חתוכים לריבועים.
מתפיחים בתנור כבוי (וסגור) שבתחתית התנור נניח קערת מים חמים – עד הכפלת נפל הכדורים (בערך 60 דק׳)
בסיר שמן עמוק מחממים שמן ל-160 מעלות (כן חייב למדוד טמפ׳)
מטגנים את הסופגניות בערך 2.5 דקות מכל צד – בכל תהליך הטיגון שומרים על טמפ׳ מקסימום 165 מינימום 155.
מעבירים את הסופגניות לנייר סופג, מצננים 5 דק׳, מפזרים אבקת סוכר ומזלפים ריבה שאוהבים.
מוכן!
המתכון מתאים ל-20 סופגניות של 50 גרם
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן סופגניה קלאסית? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
אין לכם זמן להכין סופגניה קלאסית? אתם חייבים לנסות את הסופגניות המהירות האלה!