ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 32 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

סוכריות שייטל ושומן כבש או בקר

הגיע הזמן להפסיק לשלם יקר על סוכריות שייטל ושומן כבש! מתכון פשוט וטעים לסוכריות שייטל עם שומן כבש או בקר שיגרום לכם להתאהב!

דירוג מתכון

0.0

שיתוף

מצרכים:

500 גרם שייטל פרוס דק
400 גרם שומן כבש או שומן בקר
להגשה:
מלח ים

אופן ההכנה:

על ניילון נצמד מרדדים בעזרת פטיש שניצלים את רצועות השייטל. בניילון נפרד מרדדים את השומן.
מורידים את השכבה העליונה של הניילון ומניחים את השומן על השייטל ומרדדים במעט יחד.
מגלגלים את השייטל והשומן לפי הדוגמא בסרטון, מעבירים את הרולדות לקרש חיתוך ונועצים שיפודים בצמוד זה לזה. (צריך לצאת לכם 2 רולדות)
חותכים בעזרת סכין חדה ויוצרים שיפודי סוכריות שייטל.
שומרים במקרר עד לצלייה.
מעלים לגריל עד למידת העשייה הרצוייה ומיד שיוצא מהגריל מפזרים מלח ים – בתאבון!

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

מחפשים מה להכין ליד הסוכריות שייטל? אתם חייבים לנסות את האמסטרדם צ'יפס האלה!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

פוסטים שאולי יעניינו אותך

0.0/5
0.0/5

שניכנס לאזור האישי שלך