צפיות: 3673

סוכריות שייטל ושומן כבש או בקר

הגיע הזמן להפסיק לשלם יקר על סוכריות שייטל ושומן כבש! מתכון פשוט וטעים לסוכריות שייטל עם שומן כבש או בקר שיגרום לכם להתאהב!
סוכריות שייטל

נמאס לכם לשלם יקר על סוכריות שייטל ושומן כבש? המתכון הזה הולך להיות ה-קבוע שלכם כל פעם שתדליקו את המנגל! מתכון פשוט וטעים לסוכריות בשר עם שומן כבש או בקר, מה שתעדיפו. הטכניקת גלגול הכי פשוטה שיש ואני מדגים לכם אותה בסרטון המצורף.

מצרכים:

500 גרם שייטל פרוס דק
400 גרם שומן כבש או שומן בקר

להגשה:
מלח ים

אופן ההכנה:

על ניילון נצמד מרדדים בעזרת פטיש שניצלים את רצועות השייטל. בניילון נפרד מרדדים את השומן.
מורידים את השכבה העליונה של הניילון ומניחים את השומן על השייטל ומרדדים במעט יחד.
מגלגלים את השייטל והשומן לפי הדוגמא בסרטון, מעבירים את הרולדות לקרש חיתוך ונועצים שיפודים בצמוד זה לזה. (צריך לצאת לכם 2 רולדות)
חותכים בעזרת סכין חדה ויוצרים שיפודי סוכריות שייטל.
שומרים במקרר עד לצלייה.
מעלים לגריל עד למידת העשייה הרצוייה ומיד שיוצא מהגריל מפזרים מלח ים – בתאבון!

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

מחפשים מה להכין ליד הסוכריות שייטל? אתם חייבים לנסות את האמסטרדם צ'יפס האלה!

מה בא לכם לבשל?

דילוג לתוכן