אופן ההכנה:
על ניילון נצמד מרדדים בעזרת פטיש שניצלים את רצועות השייטל. בניילון נפרד מרדדים את השומן.
מורידים את השכבה העליונה של הניילון ומניחים את השומן על השייטל ומרדדים במעט יחד.
מגלגלים את השייטל והשומן לפי הדוגמא בסרטון, מעבירים את הרולדות לקרש חיתוך ונועצים שיפודים בצמוד זה לזה. (צריך לצאת לכם 2 רולדות)
חותכים בעזרת סכין חדה ויוצרים שיפודי סוכריות שייטל.
שומרים במקרר עד לצלייה.
מעלים לגריל עד למידת העשייה הרצוייה ומיד שיוצא מהגריל מפזרים מלח ים – בתאבון!
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים מה להכין ליד הסוכריות שייטל? אתם חייבים לנסות את האמסטרדם צ'יפס האלה!