אופן ההכנה:
מבקשים מהקצב לפרוס לנו הכי דק שאפשר פרוסות של שייטל או פילה בקר (תראו לקצב את הסרטון)
ממלאים בבשר מהתערובת קבב, מניחים פלפל חריף ומתוק, מגלגלים ומהדקים היטב.
מצמידים 3 רולדות אחד ליד השני ומשפדים.
חותכים לפי הדוגמא בסרטון ויוצרים שיפודי סוכריות קבב.
מעלים למנגל על גחלים לוחשות ולא אש חזקה.
צולים במידה הרצויה ומוכן!
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן את הסוכריות קבב? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
אני אכלתי את הסוכריות קבב עם טחינה בלאפה שהכנתי בבית על מחבת, רוצים מתכון ללאפה? לחצו כאן