אופן הכנה:
קוצצים לקוביות קטנות את הסלמון ומעבירים לקערה.
מכניסים פנימה את כל המרכיבים קצוצים דק למעט האורז ומערבבים היטב – הסביצ'ה מוכן.
עם ידיים רטובות יוצרים חצאי כדורים מהאורז של הסושי, ממלאים את הסביצ׳ה בתוך חצאי הכדור ומניחים בצלחת להגשה.
סוחטים לימון ממש רגע לפני שאוכלים, מוסיפים צ׳ילי אדום ובתאבון!
כל מתכוני הסושי שלי נמצאים כאן – תהנו
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את הסביצ'ה סלמון, אתם חייבים לנסות את הכדורי סלמון המעולים האלו.