ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

נתחי עוף בנוסח אסייתי – שניצל בטיגון אוויר

נתחי עוף בנוסח אסייתי בציפוי קריספי אפויים בתנור - שניצל בטיגון אוויר בנוסח אסייתי בטעימים שקשה להאמין שהם לא מטוגנים, המנה שכולם יתאהבו בה
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

400 גרם חזה עוף חתוך לאצבעות (עובי ואורך אצבע)
3 כפות רוטב סויה
3 כפות רוטב טריאקי
2 כוסות פנקו
כוס שומשום
2 ביצים
כף גדושה חרדל דיז׳ון גרגירים
כף גדושה מיונז
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית מלח דק
חצי כפית שטוחה אבקת ג׳ינג׳ר
חצי כפית אבקת שום
כוס קמח לבן

אופן הכנה:

חותכים את החזה עוף בצורת אצבעות ומניחים בקערה.
שופכים לתוך הקערה רוטב סויה, רוטב טריאקי, מערבבים היטב, מניילנים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך שעה (ניתן לשמור עד 16 שעות במקרר ולהכין לילה לפני את החזה עוף)
בצלחת עמוקה מערבבים את הפנקו והשומשום, בצלחת עמוקה נוספת מקשקשים את הביצים יחד עם החרדל, מיונז והתבלינים ובצלחת נוספת מניחים קמח לבן (מנופה).
בעזרת מזלג מעבירים את נתחי העוף לקמח, לבלילה ואז לציפוי הפנקו.
בשלב זה ניתנת לכם הבחירה בין טיגון בשמן עמוק או טיגון אוויר – אני בחרתי טיגון אוויר אבל בשמן תמיד יותר טעים.
מטגנים עד לקבלת צבע זהוב ומגישים לצד רטבים שאוהבים.
אצבעות שניצל אלו מתאימות מאוד לבסיס בשרי בלחמניות באן.

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

עם נתחי עוף מושלמים כאלה חייב לחמניות באן!

מתכון לרטבים לחצו כאן

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור