אופן הכנה:
חותכים את החזה עוף בצורת אצבעות ומניחים בקערה.
שופכים לתוך הקערה רוטב סויה, רוטב טריאקי, מערבבים היטב, מניילנים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך שעה (ניתן לשמור עד 16 שעות במקרר ולהכין לילה לפני את החזה עוף)
בצלחת עמוקה מערבבים את הפנקו והשומשום, בצלחת עמוקה נוספת מקשקשים את הביצים יחד עם החרדל, מיונז והתבלינים ובצלחת נוספת מניחים קמח לבן (מנופה).
בעזרת מזלג מעבירים את נתחי העוף לקמח, לבלילה ואז לציפוי הפנקו.
בשלב זה ניתנת לכם הבחירה בין טיגון בשמן עמוק או טיגון אוויר – אני בחרתי טיגון אוויר אבל בשמן תמיד יותר טעים.
מטגנים עד לקבלת צבע זהוב ומגישים לצד רטבים שאוהבים.
אצבעות שניצל אלו מתאימות מאוד לבסיס בשרי בלחמניות באן.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
עם נתחי עוף מושלמים כאלה חייב לחמניות באן!