מצרכים:
• 2 חלבוני ביצים
• קורט מלח
• 3 כפות סוכר (60 גרם)
• ¾ כוס אבקת סוכר (75 גרם)
** ניתן להוסיף צבעי מאכל, חומרי טעם וריח.
אופן הכנה:
מחממים תנור ל80 מעלות.
בקערה שופכים 2 חלבונים ומלח.
מתחילים להקציף ומוסיפים את הסוכר בהדרגתיות.
לאחר קבלת קצפת יציבה, מוסיפים את האבקת סוכר ומקציפים גג עוד 30 שניות.
אתם צריכים לקבל קצפת יציבה ולבנה (מבחן הקצפת דוגמא בסרטון)
מזלפים את הקצפת במגש על נייר אפייה (באיזה צורה שבא לכם)
מכניסים לתנור למשך 3 שעות.
איך יודעים שמוכן? הנשיקות יפרדו מנייר האפייה בקלות.
** אסור להפחית מכמות הסוכר
** צריך להזהר לא לשבור את הקצפת
•כשר לפסח•
בהצלחה וחג שמח ❤️
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון הזה לנשיקות מרנג, עוד מתכונים מתוקים שווים מחכים לכם ולכן ממש פה!