אופן ההכנה:
שמים את השוקולד למריחה, שוקולד מריר והשמנת בקערה גדולה שיכולה להכנס למיקרו.
מכניסים למיקרוגל למשך 45 שניות, מוציאים, מערבבים ומכניסים חזרה – וככה עד לקבלת גאנש חלק.
מיד כשהגנאש עדיין חם שוברים את הביסקוויטים גס על הגנאש ומערבבים היטב.
ברגע שהגנאש עטף את הביסקוויטים מוסיפים את הקוקוס לערבוב מהיר.
מכניסים את הקערה למקרר למשך חצי שעה.
מעבירים המסה לנייר אפייה ויוצרים נקניק.
מכניסים את הנקניק שוקולד למשך שעתיים למקרר ומיד פורסים.
זה הנקניק שוקולד מוכן!
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן את הנקניק שוקולד? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לקינוחים שווים? מתכוני הקינוחים האישיים שלי מחכים לכם ממש פה