אופן הכנה:
רגע לפני שמכינים ניוקי בתנור – מחממים את התנור ל-180 מעלות.
במגש מרופד נייר אפייה, מפזרים את הניוקי ומערבבים עם פסטו.
חותכים לקוביות בינונית (עובי 2 אצבעות) את הירקות, חוצים את העגבניות, מפזרים באחידות במגש, מוסיפים צ'ילי, מפזרים מלח, ושופכים שמן זית באחידות.
מכניסים לתנור למשך 30 דק'.
מיד, סחוטים 2 לימונים לקערה יחד עם חומץ, מים ומשרים את הפילה אמנון במשך הזמן שהירקות בתנור (יחד עם קליפות הלימון)
מוציאים את המגש ירקות מהתנור ומניחים בצד לצינון.
בזמן הצינון מסננים את הדג מהנוזלים, מעבירים לקערה חדשה, מערבבים יחד עם פסטו, עלי כוסברה, מלח, פלפל שחור ושמן זית.
מעבירים את הפילה למגש מעל הירקות, יחד עם כל הכוסברה, חותכים 2 לימונים לפרוסות ומניחים מעל הדגים.
מכניסים לתנור למשך 1517 דק' (תלוי בעובי הפילה).
מוציאים מהתנור ומגישים! בתאבון
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן ניוקי בתנור? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת צהריים? כל המתכונים שלי לארוחת צהריים מחכים לכם ממש פה.