אופן הכנה:
פורסים פילה מינון לקוביות שטוחות.
במחבת משומנת על אש בינונית צורבים את הפילה כ-20 שניות מכל צד.
בעזרת מחצלת סושי וידיים רטובות, יוצרים צינור מרובע מאורז של סושי וחותכים לקוביות עם סכין רטובה.
מניחים את הפילה על האורז, מורחים בטריאקי ומפזרים באחידות פלפל, מלח ועירית.
מוכן! בתאבון.
כל מתכוני הסושי שלי נמצאים כאן – תהנו
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן ניגירי פילה מיניון? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
אהבתם את הניגירי פילה מיניון? עכשיו תנסו ניגירי סלמון!