ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 32 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

נוטלה לבנה

4 מצרכים, 5 דקות עבודה ויש לכם ממרח נוטלה לבנה טעים בטירוף! ממרח שהכי כילמרוח על פרוסת חלה אבל רק אם תצליחו לא לסיים הכל ישר מהצנצנת

דירוג מתכון

0.0

שיתוף

מצרכים:

300 גרם שוקולד לבן
400 גרם אגוזי לוז מולבנים (קלופים)
כפית מלח שטוחה
75 גרם שמן ניטרלי (ללא טעם)

אופן הכנה:

חותכים את השוקולד דק דק או מגרדים בפומפייה.
מכניסים את אגוזי הלוז, השוקולד והמלח יחד למעבד המזון – מתחילים לטחון.
מוסיפים בהדרגתיות השמן (ממש לאט לאט) טוחנים במשך 4 דק׳ ברציפות עד לקבלת מרקם חלק.
מעבירים לצנצנות ונותנים לממרח לנוח במשך שעה ולאחר מכן ניתן לשמור בארון כרגיל כמו כל ממרח בצנצנת אטומה.
כל כך טעים שאתם תתמכרו

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

ואם אהבתם את המתכון הזה לנוטלה לבנה, אתם חייבים לנסות את הנוטלה ביתית המושלמת הזאת!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

פוסטים שאולי יעניינו אותך

0.0/5
0.0/5

שניכנס לאזור האישי שלך