אופן הכנה:
חותכים את השוקולד דק דק או מגרדים בפומפייה.
מכניסים את אגוזי הלוז, השוקולד והמלח יחד למעבד המזון – מתחילים לטחון.
מוסיפים בהדרגתיות השמן (ממש לאט לאט) טוחנים במשך 4 דק׳ ברציפות עד לקבלת מרקם חלק.
מעבירים לצנצנות ונותנים לממרח לנוח במשך שעה ולאחר מכן ניתן לשמור בארון כרגיל כמו כל ממרח בצנצנת אטומה.
כל כך טעים שאתם תתמכרו
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון הזה לנוטלה לבנה, אתם חייבים לנסות את הנוטלה ביתית המושלמת הזאת!