ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

נוטלה לבנה

4 מצרכים, 5 דקות עבודה ויש לכם ממרח נוטלה לבנה טעים בטירוף! ממרח שהכי כילמרוח על פרוסת חלה אבל רק אם תצליחו לא לסיים הכל ישר מהצנצנת
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

300 גרם שוקולד לבן
400 גרם אגוזי לוז מולבנים (קלופים)
כפית מלח שטוחה
75 גרם שמן ניטרלי (ללא טעם)

אופן הכנה:

חותכים את השוקולד דק דק או מגרדים בפומפייה.
מכניסים את אגוזי הלוז, השוקולד והמלח יחד למעבד המזון – מתחילים לטחון.
מוסיפים בהדרגתיות השמן (ממש לאט לאט) טוחנים במשך 4 דק׳ ברציפות עד לקבלת מרקם חלק.
מעבירים לצנצנות ונותנים לממרח לנוח במשך שעה ולאחר מכן ניתן לשמור בארון כרגיל כמו כל ממרח בצנצנת אטומה.
כל כך טעים שאתם תתמכרו

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

ואם אהבתם את המתכון הזה לנוטלה לבנה, אתם חייבים לנסות את הנוטלה ביתית המושלמת הזאת!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור