צפיות: 1870

נוטלה לבנה

4 מצרכים, 5 דקות עבודה ויש לכם ממרח נוטלה לבנה טעים בטירוף! ממרח שהכי כילמרוח על פרוסת חלה אבל רק אם תצליחו לא לסיים הכל ישר מהצנצנת
נוטלה לבנה

מצרכים:

•300 גרם שוקולד לבן
•400 גרם אגוזי לוז מולבנים (קלופים)
•כפית מלח שטוחה
•75 גרם שמן ניטרלי

אופן הכנה:

חותכים את השוקולד דק דק או מגרדים בפומפייה.
מכניסים את אגוזי הלוז, השוקולד והמלח יחד למעבד המזון – מתחילים לטחון.
מוסיפים בהדרגתיות השמן (ממש לאט לאט) טוחנים במשך 4 דק׳ ברציפות עד לקבלת מרקם חלק.
מעבירים לצנצנות ונותנים לממרח לנוח במשך שעה ולאחר מכן ניתן לשמור בארון כרגיל כמו כל ממרח בצנצנת אטומה.
כל כך טעים שאתם תתמכרו

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

ואם אהבתם את המתכון הזה לנוטלה לבנה, אתם חייבים לנסות את הנוטלה ביתית המושלמת הזאת!

מה בא לכם לבשל?

דילוג לתוכן