ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

נגיסי פאי תפוחים

נגיסי פאי תפוחים טעימים והכי קלים להכנה - אתם חייבים להכין!
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

תפוח עץ קריפס פינק (פינק ליידי)
חצי כוס סוכר חום
חצי כוס מים
שליש כפית קינמון
רבע כפית שטוחה אגוז מוסקט
רבע כפית מלח
25 גרם חמאה
רבע לימון
200 גרם בצק עלים (קנוי)
10 אגוזי פקאן
כף אבקת סוכר

אופן הכנה:

מחממים תנור על 180 מעלות.
חותכים את התפוח לחצי ירח.
במחבת על אש בינונית זורקים את התפוח, סוכר, מים, קינמון ומוסקט.
לאחר הרתחה מוסיפים מלח וחמאה.
מערבבים כ-4/5 דק׳ עד שהנוזל מצטמצם.
מוסיפים מיץ לימון, מערבבים כ-2 דק׳ ומורידים מהאש לצלחת את התפוחים לצינון כ-10 דק׳.
את הנוזל הנותר מעבירים לקערית.
מרדדים בצק עלים במעט, בצורת מלבנית וחותכים למשולשים.
מפזרים מעט אגוזי פקאן על הבצק, מניחים בעזרת פינצטה את התפוח המקורמל ומגלגלים בצורת קרואסון.
מסדרים את הקרואסונים במגש מרופד נייר אפייה ומורחים בנוזל ששמרנו מהמחבת.
מכניסים לתנור כ-20 דק׳ עד לקבלת צבע זהוב.
מוציאים את נגיסי פאי תפוחים מהתנור, בעזרת מסננת מפזרים אבקת סוכר מעל נגיסי התפוח ומגישים.

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

ואם אהבתם את המתכון הזה לנגיסי פאי תפוחים, אתם חייבים לנסות את הפאי פקאן המדהים הזה!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור