מצרכים:
תערובת:
• 1 ק״ג חזה עוף טחון
• ½ כפית אבקת סודה לשתיה
• כפית פלפל שחור
• ½ כפית אבקת חרדל
• כפית מלח דק
ציפוי:
• כפית רוזמרין יבש
• כפית בצל מיובש
• ½ כפית פטרוזיליה יבשה
• כפית אבקת שום
• כפית גדושה פלפל לבן
• 2 כפות קורנפלור
• כוס קמח לבן
• כפית מלח דק
• 2 ביצים
• ¼ כוס מים
אופן הכנה:
מערבבים בקערה את העוף טחון והתבלינים של התערובת.
לוקחים תבנית קרח (למי שאין שיתחיל לקבב בצורה של נאגטס) מנפים קורנפלור מעל התבניות (נגד הדבקה) וממלאים בתערובת עוף טחון שלנו (שימו לב להפריד בין הנאגטסים בעדינות שלא ידבקו לגוש אחד!!), מכניסים למקפיא לשעה וחצי.
טוחנים את התבלינים של הציפוי ומניחים אותם בקערה נפרדת יחד עם הקורנפלור והקמח. מערבבים עם מזלג.
מפרידים את הציפוי ל-2 קערות ¼ בקערה אחת ועוד ¾ בקערה השנייה.
בקערה של ה-¾ שוברים 2 ביצים, מוסיפים מים ומערבבים.
בסיר הכי עמוק שיש שופכים שמן עד חצי הגבוה של הסיר.
על הלהבה הגדולה ביותר מרתיחים שמן.(מתחת לגיל 18, בליווי הורה בלבד!!)
בודקים שהשמן רותח בעזרת גזר או כל שיטה אחרת (לא להכניס/לקרב ידיים!)
מורידים את הלהבה מגבוהה לנמוכה, מחכים 5 דקות ומתחילים.
מוציאים את הנאגטס מהמקפיא.
מכניסים לטמפורה הרטובה, לציפוי היבש, שוב לטמפורה הרטובה ומיד לשמן.
מניחים את הנגאטס המוכן על רשת ולא על נייר סופג או צלחת!!
אם התקרר לכם הנאגטסים בזמן ההכנה (תעבדו בסבלנות עם שמן רותח) פשוט תכניסו את כל הנאגטס המוכנים לתנור על 80 מעלות.
יאללה שיהיה לכם בתאבון הלכתי לעשות ספורט עליתי 3 קילו בגלללכם 😂😅
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
וחייב תוספת ליד הנאגטס! נסו את האמסטרדם צ'יפס המושלם הזה!