אופן הכנה:
במחבת גדולה על האש הגבוהה ביותר, זורקים את הבשר טחון והבצל.
מערבבים מידי פעם עד לאידוי מלא של כל הנוזלים.
מוסיפים תבלינים, שמן זית, מערבבים ומשחימים על אש בינונית במשך 10 דק' בהם נערבב בתכיפות גבוהה.
מוכן – ממליץ לשמור בקופסא במקרר ומקרה הצורך להוסיף למתכונים.
מצרף לכם רעיונות למתכוני בשר טחון ממש פה למטה.
קבלו כמה דוגמאות מעולות למתכוני בשר טחון:
ספגטי בולונז
סירות חציל ובשר
פטריות ממולאות בשר
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן מתכון שלי? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת צהריים? כל המתכונים שלי לארוחת צהריים מחכים לכם ממש פה.