ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מתכונים לחיילים ולובשי מדים

בעמוד זה נעשה את המקסימום האפשרי עם המינימום הקיים
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

No data was found

שוקו פאי כמו של בורגראנץ'

מתכון המוקדש לגבעתי

מצרכים:

• פרוסת לחם
• כף גדושה ממרח שוקולד (מה שיש)
• חופן פירורי לחם
• ביצה
• קורט מלח

אופן הכנה:

מחממים טוסטר על החום הגבוהה ביותר (אם יש בכלל מד חום)

על משטח עבודה, מרדדים פרוסת לכם בעזרת מערוך מקל ידיים, מורחים שוקולד בנדיבות, מגלגלים ומהדקים את הקצוות (דוגמא בסרטון)

בצלחת שופכים פירורי לחם, בצלחת נפרדת שוברים ביצה, מוסיפים מלח וקשקשים.

טובלים את פרוסת הלחם המגולגלת בביצה מכל הצדדים, מעבירים לפירורי לחם ומהדקים היטב כמה שיותר פירורי לחם.

עוטפים את השוקופאי בנייר אפייה (אם יש – אם אין תנקו את הטוסטר אחרי זה) ומכניסים לטוסטר למשך 15 דק' -/+ (ברגע שהביצה התבשלה זה מוכן)

מוכן בתאבון

קלצונה תירס עגבניות בטוסטר

מתכון המוקדש לחיל המודיעין

מצרכים:

• עגבנייה
• קורט מלח
• קורט פלפל שחור
• לחמנייה
• 3 פרוסות גבינה צהובה
• 2 כפות גדושות תירס
• 2 כפות גדושות קוטג'

אופן הכנה:

מחממים טוסטר, מרפדים בנייר אפייה (אם יש אחרת תנקו) פורסים את העגבניות, מניחים בטוסטר, מפזרים מלח, פלפל וסוגרים את הטוסטר.

על משטח עבודה נוח, בוצעים את החלק העליות של הלחמנייה, ובעזרת הידיים מהדקים את דפנות הלחמנייה והופכים אותה למעין סירה.

מניחים בתוך הלחמנייה 2 פרוסות גבינה צהובה ש"יגנו" על הלחם מפני הרטיבות בזמן הבישול, מוסיפים תירס וקוטג'.

ברגע שהעגבניות התבשלו והתרככו, שולפים את הקליפה בקלות וזורקים, מעזרת סכין (גם חד פעמי יעבוד) קוצצים דק את העגבניות ומעבירים לתוך הסירה.

חוצים פרוסת גבינה צהובה, ו"סוגרים" את הסירה עם הגבינה, עוטפים בנייר אפייה (אם אין תנקו) ומכניסים לטוסטר למשך 15 דק' ללא לחיצה!

מוכן – תהנו.

שניצל תירס וריבת בצל מאולתרת

מתכון המוקדש לנחל

מצרכים:

• בצל
• כף גדושה סוכר
• טורטייה
• כפית שטוחה חרדל ממרח חריף אחר שיש
• קורט פלפל שחור
• 2 שניצל תירס
• 2 פרוסות גבינה צהובה

אופן הכנה:

מחממים טוסטר, מרפדים בנייר אפייה (הפעם חייב), מניחים בצל קצוץ לטבעות דקות, מפזרים סוכר באחידות ועוטפים היטב (!!)

בזמן ה"ריבת הבצל" מתבשלת, מחממים את הטורטייה על הטוסטר 2 דק' מכל צד, לאחר מכן מעבירים למשטח עבודה, מורחים חרדל חריף ומפזרים באחידות פלפל שחור.

מצמצמים את ריבת בצל בתוך הנייר אפייה ונותנים קיפול נוסף (עושים מקום לשניצל תירס), מכניסים את השניצלים לטוסטר וסוגרים עד לחימום מלא של השניצלים (בערך 10 דק').

מניחים את השניצל תירס בתוך הטורטייה, מעבירים את הריבת בצל על השניצלים, מניחים את הגבינה צהובה מעל, מקפלים ומכניסים לטוסטר למשך 8 דק' נוספות. (בעדיפות לעטיפה בנייר אפייה)

מוכן – תהנו.

חטיף שוקולד חלווה

מתכון המוקדש לצנחנים

מצרכים:

• 2 פרוסות לחם
• כפית ממרח שוקולד
• קוביית חלווה אישית

אופן הכנה:

מחממים טוסטר על החום הגבוהה ביותר (אם יש מדד חום).

על משטח עבודה, מניחים את פרוסות הלחם אחד על השניה, וחותכים בעזרת כוס (אם אין בעזרת סכין), בכיס שנוצר מורחים שוקולד, דוחפים חלווה ומהדקים היטב בעזרת האצבעות את כל התפר מסביב.

מכניסים לטוסטר (עדיף עטוף בנייר אפייה) למשך 12 דק' ומוכן.

חביתת נקניקיות בטוסטר

מתכון המוקדש לגולני

מצרכים:

• 3 נקניקיות
• 2 פרוסות לחם
• ביצה
• קורט מלח
• קורט פלפל שחור
• כף קטשופ
• כף מיונז
• 2 מלפפון חמוץ

אופן הכנה:

בטוסטר חם ומרופד נייר אפייה, מניחים 3 נקניקיות, חותכים לטבעות בעובי פרוסת לחם, מסדרים בצמוד וסוגרים את הטוסטר למשך 12 דק'.

בוצעים מהפרוסות לחם את הלבן ויוצרים מסגרות, פותחים את הטוסטר ומסדרים את הנקניקיות בתוך המסגרות (דוגמא בסרטון)

שוברים ביצה בכוס, מוסיפים מלח, פלפל, משקשקים ושופכים על הנקניקיות, עוטפים היטב בנייר אפייה, סוגרים את הטוסטר למשך 8/10 דק' (עד שהביצה התבשלה).

פותחים את הטוסטר, מורחים בקטשופ, מיונז, מוסיפים מלפפון חמוץ קצוץ ובתאבון – תהנו.

סלט ביצים וגבינה לבנה

מצרכים:

• מלפפון
• פלפל אדומה
• גביע גבינה לבנה
• ½ כפית פלפל שחור
• כפית מלח
• 2 ביצים קשות

** פלפל צהוב או לחמנייה (תלוי במצב הדיאטה שלכם)

אופן הכנה:

בצלחת מערבבים את כל המרכיבים יחד, קצוצים דק ומערבבים היטב.

אוכלים בתוך סירות פלפל צהוב או בתוך כיסי שיוצרים מלחמניות – בתאבון.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור