ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מתכון לקובה במיה

מתכון לקובה במיה הכי טעימה שתכינו! מרק עגבניות טעים עם במיה בפנים וקובות עם מילוי בשר מעולה וציפוי דק של סולת
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

למרק:
‎רבע כוס שמן
בצל לבן גדול
6 עגבניות אדומות
100 גרם רסק עגבניות 28•BX (חבילה)
3 גבעולי סלרי
חצי צרור עלי פטרוזיליה
3 ליטר מים חמים
4 לימונים סחוטים (כוס מלאה מיץ טרי)
כף מלח
500 גרם מיני במיה (קפואה לאחר שטיפה או טרייה לאחר חליטה במים חמים במשך 2 דק׳)

אופן הכנה:

מתחילים בהכנה הקובה

רוצים ללמוד לגלגל קובה מושלמים עם בצק דק דק ובשר צרוב מפוצץ במייארד? בקורס הדיגיטלי שלי, בית הספר לקובה אני חושף בפניכם את כל השיטות והסודות שלי לקובה המושלם – קליק כאן להרשמה

להכנת המרק במיה

בסיר רחב וגדול, על אש בינונית, שופכים שמן ובצל קצוץ לקוביות.
משחימים את הבצל, מוסיפים את העגבניות טחונות (יש לטחון שלמות במעבד מזון) ורסק עגבניות.
מבשלים במשך כ-8 דק׳ יחד עד לצמצום הנוזלים.
מוסיפים את הסלרי, פטרוזיליה, מערבבים במעט ומוסיפים את המים.
שופכים את המיץ לימון פנימה, מלח ובמיה.
יש לשמור 20 יחידות במיה ולחתוך אותם לחצי או פשוט למעוך ולהכניס פנימה (אנחנו רוצים להכניס את רירית ההצעה לתוך המרק לקבלת סמיכות)
מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 15 דק׳ – מרגע זה ניתן להוסיף את כדורי הקובה למשך 8 דק׳ בלבד

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן מתכון לקובה במיה? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

מתכון לקובה סלק אדום לחצו כאן

מתכון לקובה מנגולד (סלק עלים) במרק כתום לחצו כאן

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור