אופן הכנה:
מתחילים בהכנה הקובה
רוצים ללמוד לגלגל קובה מושלמים עם בצק דק דק ובשר צרוב מפוצץ במייארד? בקורס הדיגיטלי שלי, בית הספר לקובה אני חושף בפניכם את כל השיטות והסודות שלי לקובה המושלם – קליק כאן להרשמה
להכנת המרק במיה
בסיר רחב וגדול, על אש בינונית, שופכים שמן ובצל קצוץ לקוביות.
משחימים את הבצל, מוסיפים את העגבניות טחונות (יש לטחון שלמות במעבד מזון) ורסק עגבניות.
מבשלים במשך כ-8 דק׳ יחד עד לצמצום הנוזלים.
מוסיפים את הסלרי, פטרוזיליה, מערבבים במעט ומוסיפים את המים.
שופכים את המיץ לימון פנימה, מלח ובמיה.
יש לשמור 20 יחידות במיה ולחתוך אותם לחצי או פשוט למעוך ולהכניס פנימה (אנחנו רוצים להכניס את רירית ההצעה לתוך המרק לקבלת סמיכות)
מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 15 דק׳ – מרגע זה ניתן להוסיף את כדורי הקובה למשך 8 דק׳ בלבד
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן מתכון לקובה במיה? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מתכון לקובה מנגולד (סלק עלים) במרק כתום לחצו כאן