מצרכים:
חבילה מרשמלו וניל
בייגלה ירושלמי
שוקולד למריחה
אופן הכנה:
ממלאים כוס מים, מרטיבים את השיפודים, משפדים 2 מרשמלו בכל שיפוד.
חותכים את הבייגלה לחתיכות בגודל 8 ס״מ, מורחים כפית שוקולד שאוהבים ועוברים למנגל.
שורפים את המרשמלו משני צדדים ומכניסים לתוך הבייגלה, מועכבים במעט ומעלים את הבייגלה למנגל עד לקבלת צבע שחום על גבול השרוף משני הצדדים.
מוכן, תהנו
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
אהבתם את הסמורס ומחפשים עוד מתכוני על האש? לחצו כאן!