קליפורניה רול -סושי ירוק (כוסברה)
מצרכים:
כוס אורז-סושי מבושל (למתכון לחצו כאן)
½ צרור עלי כוסברה
אצה
3 מקלות גזר
2 מקלות מלפפון
2 מקלות מנגו
כף ספייסי מיונז (מתכון באתר)
½ שזיף אדום
אופן הכנה:
טוחנים כוסברה היטב עד לקבלת נוזל.
מערבבים את נוזל הכוסברה יחד עם האורז המבושל.
על מחצלת סושי עטופה בניילון נצמד מניחים אצה, מעבירים את האורז לאצה, מרדדים ומהדקים היטב את האורז והופכים את האצה.
מניחים במסודר את הגזר, מלפפון, מנגו ומגלגלים.
חותכים עם סכין רטובה (כל חיתוך יש לנקות את הסכין במגבת רטובה) ומניחים בצלחת/מגש את הסושי.
מזלפים בעזרת סקוויזר ספייסי מיונז ומניחים פרוסות דקות של שזיף אדום מעל.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מיאמי רול – סושי כתום (גזר)
מצרכים:
כוס אורז-סושי מבושל (למתכון לחצו כאן)
גזר
אצה
2 מקלות מלפפון
6 מקלות תפוח פינק ליידי
2 פרוסות סלמון טרי
כף ספייסי מיונז (מתכון באתר)
¼ אבוקדו
כפית שטוחה שומשום שחור
אופן הכנה:
טוחנים את הגזר היטב.
מערבבים את הגזר הטחון יחד עם האורז המבושל.
על מחצלת סושי עטופה בניילון נצמד מניחים אצה, מעבירים את האורז לאצה, מרדדים ומהדקים היטב את האורז והופכים את האצה.
מניחים במסודר את המלפפון, התפוח, הסלמון ומגלגלים.
חותכים עם סכין רטובה (כל חיתוך יש לנקות את הסכין במגבת רטובה) ומניחים בצלחת/מגש את הסושי.
מזלפים בעזרת סקוויזר ספייסי מיונז, מניחים פרוסות דקות של אבוקדו מגולגלות ומפזרים שומשום שחור באחידות.
ניו יורק רול – סושי סגול (סלק)
מצרכים:
כוס אורז-סושי מבושל (למתכון לחצו כאן)
סלק אדום מבושל (אפשר קנוי)
אצה
2 מקלות מנגו
3 מקלות מלפפון
2 פרוסות סלמון טרי
כף עירית קצוצה
אופן הכנה:
טוחנים את הסלק היטב עד לקבלת נוזל.
מערבבים את נוזל הסלק יחד עם האורז המבושל.
על מחצלת סושי עטופה בניילון נצמד מניחים אצה, מעבירים את האורז לאצה, מרדדים ומהדקים היטב את האורז והופכים את האצה.
מניחים במסודר את המנגו, מלפפון, סלמון ומגלגלים.
חותכים עם סכין רטובה (כל חיתוך יש לנקות את הסכין במגבת רטובה) ומניחים בצלחת/מגש את הסושי.
מניחים עירית קצוצה על הסושי ומוכן
