אופן הכנה:
לסיר קטן (אש כבויה) שופכים חלב, שמנת מתוקה, תמצית וניל, קורנפלור מנופה, אבקת סוכר מנופה ומערבבים עד להטמעת הקורנפלור.
מדליקים את האש ללהבה בינונית ולא מפסיקים לטרוף בעזרת מטרפה.
במחבת יבשה על אש גבוהה שוברים פקאן לאחר 3 דק׳ מוספים את הקוקוס, לאחר דקה מוסיפים קינמון, אחרי חצי דקה מכבים את האש ומוסיפים את הסוכר לבן.
מערבבים היטב את את המרכיבים במחבת ומעבירים לצלחת.
לאחר רתיחה של סיר הסחלב, מורידים לאש נמוכה ולא מפסיקים לערבב עד למרקם סמיך (דוגמא בסרטון)
מכבים את האש, מוזגים לכוסות, מפנקים בתערובת פקאן-קוקוס מלמעלה ויאללה תהנו ❤️
מתאים ל-2 כוסות סחלב ביתי.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן סחלב ביתי? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לקינוחים שווים? כל מתכוני הקינוחים שלי מחכים לכם ממש פה.