אופן הכנה:
בסיר גדול, ללא שמן, צורבים את העוף משני הצדדים עד לקבלת צבע זהב.
מוסיפים בצל חתוך לקוביות גסות ומערבבים, מבשלים יחד עד לקבל בצל זהוב.
מצרפים גזר וגבעולי סלרי, מבשלים יחד כ-5 דק׳.
מתבלים בעזרת כל התבלינים יחד, מערבבים במשך דקה על מנת לפתוח את התבלינים, מיד מוסיפים את התפו״א והמים.
מביאים את המרק עוף לרתיחה ומאותו רגע מבשלים על אש נמוכה במשך 40 דק׳.
לאחר מכן מוסיפים את הקישואים ועלי הסלרי. ממשיכים בישול במשך 20 דק׳.
מכבים את האש ונותנים למרק עוף לנוח במשך 10 דק׳.
מוכן בתאבון!
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן מרק עוף? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת צהריים? כל המתכונים שלי לארוחת צהריים מחכים לכם ממש פה.